Prishtinë, Kosovë

Suharekë, Kosovë

+383 49 300 199

+383 49 300 656

E Hënë - E Shtunë, 9:00 - 18:00

Dezinfektimi

Dezinsektimi i hapësirave tuaja

Ne ofrojnë zgjidhje të plota dhe efektive për të eliminuar patogjenët e dëmshëm dhe për të ruajtur mjedise të pastra dhe të sigurta. Shërbimet tona përfshijnë një sërë teknikash, duke përfshirë përdorimin e dezinfektuesve të padëmshme për organizmin dhe mjedisin, pajisje të avancuara dhe protokolle rigoroze.

Ne garantojmë

Ne garantojmë dezinsektim gjithëpërfshirës dhe metodat tona janë krijuar për të synuar një gamë të gjerë patogjenësh, duke përfshirë bakteret, viruset dhe kërpudhat, duke siguruar higjienë të plotë të sipërfaqeve dhe hapësirave.

Ne garantojmë standard të larta të sigurisë dhe zgjidhje të personalizuara për çdo ambient dhe nevojë.

misioni ynë

Misioni ynë është të krijojmë mjedise të pastra, higjienike dhe të sigurta për klientët tanë dhe komunitetet e tyre. Nëpërmjet angazhimit tonë për përsosmëri, inovacion dhe përmirësim të vazhdueshëm, ne synojmë të jemi një partner i besueshëm në ruajtjen e hapësirave të shëndetshme dhe parandalimin e përhapjes së insekteve dhe sëmundjeve infektive.

 

Pyetjet më të shpeshta

Dezinsektimi i hapësirave zakonisht përfshin një inspektim të plotë për të identifikuar zonat e infektimit dhe për të përcaktuar metodat më efektive të trajtimit. Kjo mund të përfshijë aplikime të synuara të insekticideve, fumigim, mbyllje të pikave të hyrjes dhe zbatimin e masave parandaluese për të dekurajuar riinfektimin. Teknikët profesionistë do të trajtojnë me përpikëri zonat e infektuara duke garantuar sigurinë e banorëve dhe kafshëve shtëpiake. Përveç kësaj, ata mund të ofrojnë rekomandime për kontrollin e vazhdueshëm të dëmtuesve për të minimizuar rrezikun e infektimeve të ardhshme. Nëpërmjet planifikimit dhe ekzekutimit të përpiktë, dezinsektimi i shtëpisë synon të eliminojë dëmtuesit, të krijojë një mjedis jetese më të shëndetshëm dhe të sigurojë paqe mendore për banorët.

Nuk ka një numër të caktuar të personave të duhet të jenë të pranishëm për të kryer dezinsektimin, por numri varet nga sipërfaqet që dezinsektohen dhe preparatet që përdoren.

Preparatet që përdoren nga ne për të kryer dezinsektimin janë plotësisht të padëmshme dhe ne përdorim biocide, çfarë do të thotë që nuk ka nevojë fare që të largohen njerëzit apo kafshët nga ambienti përderisa është duke u kryer procedura.