Prishtinë, Kosovë

Suharekë, Kosovë

+383 49 300 199

+383 49 300 656

E Hënë - E Shtunë, 9:00 - 18:00

Higjiena e sotme, shëndeti i nesërm!

SHËRBIMET TONA JANË GARANCI PËR

NJË JETË TË SHËNDETSHME PËR JU!

Pse të zgjidhni vector pest control?

Shërbim i përsosur

Ne ofrojmë shërbime të specializuara për kontrollin dhe eliminimin e insekteve dëmtuese, dezinfektimin e hapësirave tuaja, si dhe problematikave të tjera të brejtësve në mjediset e banuara dhe ato biznesore.

Siguri maksimale

Ne kujdesemi për sigurinë maksimale të klientëve tanë, duke përdorur metoda të specializuara dhe mjete të cilat janë të sigurta për mjedisin. Përdorimi i produkteve të miratuar nga autoritetet kompetente dhe ekipi i kualifikuar, garantojnë që të gjitha shërbimet zhvillohen me rrezikshmëri minimale. Ne përdorim biocide, andaj shërbimet ofrohen pa i larguar njerëzit nga ambienti.

Teknologjia e Fundit

Ne përdorim teknologjinë e fundit në fushën e shërbimeve tona. Përdorimi i sistemeve të avancuara të monitorimit dhe identifikimit të insekteve dhe brejtësve, si dhe përdorimi i produkteve më inovative, bën që trajtimi kundër dëmtuesve të jetë më i avancuar dhe efikas.

Staf i shkëlqyer

Ekipi ynë është i trajnuar në mënyrë të përsosur dhe janë të përditësuar me teknikat dhe metodat më të reja në fushën e kontrollit të dëmtuesve. Ata kanë përvojë dhe njohuri të thella për trajtimin e çdo dëmtuesi.

VECTOR PEST CONTROL

Prioritet tona janë

Klientët tanë

MJEDIS I PASTËR

kOMUNIKIMI i shpejtë

Shërbimet tona

Ne jemi partnerët tuaj më besnikë për dezinfektim, dezinsektim dhe deratizim dhe fumigim!

Bashkëpunëtorët tanë

Ju e dini më së miri punën dhe përkushtimin tonë dhe jemi të lumtur që jemi në shërbimin tuaj.

Rreth VECTOR PEST CONTROL

Kompania jonë është e specializuar në shërbimet e dezinfektimit, dezinsektimit, deratizimit dhe fumigimit.

Misioni ynë është i qartë: Për të ofruar mjedis të sigurt dhe të pastër për klientët tanë. Përdorimi i teknologjive të fundit dhe substancave dezinfektuese të cilësisë së lartë është në qendër të shërbimeve tona. Ekipi ynë i ekspertëve është i përkushtuar në zbatimin e protokolleve të sigurisë dhe në sigurimin e një mjedisi të shëndetshëm për biznese, institucione, shtëpi private dhe ambiente të tjera. Ne punojmë bashkë me klientët tanë për të ofruar zgjidhje të personalizuara në përputhje me nevojat e tyre specifike. Transparenca, efikasiteti dhe shërbimi i shkëlqyer janë parimet që udhëheqin çdo aspekt të punës sonë.