Prishtinë, Kosovë

Suharekë, Kosovë

+383 49 300 199

+383 49 300 656

E Hënë - E Shtunë, 9:00 - 18:00

Dezinfektim

DEZINFEKTIMI I HAPËSIRAVE TUAJA

Ne ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse dhe efektive për të garantuar sigurinë dhe mirëqenien e klientëve tanë. Jemi të specializuar në shërbimet e dezinfektimit që synojnë një gamë të gjerë patogjenësh, duke përfshirë bakteret, viruset dhe kërpudhat, për të krijuar mjedise që janë të pastra, higjienike dhe pa mikroorganizma të dëmshëm.

Ne garantojmë

Kompania jonë garanton procese të plota dhe të përpikta dezinfektimi që i përmbahen standardeve më të larta të industrisë. Ne përdorim teknologjinë më të fundit dhe biocide, për të arritur rezultate optimale në mjedise të ndryshme, duke përfshirë objektet rezidenciale, tregtare dhe shëndetësore.

misioni ynë

Misioni ynë shtrihet përtej thjesht ofrimit të shërbimeve të dezinfektimit. Ne jemi të përkushtuar për të promovuar shëndetin dhe sigurinë publike, duke rritur ndërgjegjësimin për rëndësinë e praktikave të rregullta të dezinfektimit dhe protokolleve higjienike. Ne përpiqemi t’i fuqizojmë klientët tanë me njohuritë dhe mjetet e nevojshme për të ruajtur mjediset ku jetojnë dhe punojnë.

Pyetjet më të shpeshta?

Dezinfektimi i shtëpisë zakonisht përfshin disa hapa për të siguruar pastërtinë dhe sigurinë e plotë. Së pari, sipërfaqet pastrohen për të hequr çdo papastërti ose mbeturinë të dukshme. Më pas, një dezinfektues i përshtatshëm aplikohet në sipërfaqe me prekje të lartë si dorëzat e dyerve, çelësat e dritave, tavanet dhe pajisjet e banjos, duke ndjekur udhëzimet e prodhuesit për hollimin dhe kohën e duhur të kontaktit. Për më tepër, sipërfaqet e buta si tapiceri dhe qilima mund të trajtohen me sprej dezinfektues ose të pastrohen me avull. Gjatë procesit mbahet ajrimi i duhur për të siguruar tharjen e duhur dhe për të minimizuar ekspozimin ndaj tymrave. Dezinfektimi i rregullt i shtëpisë ndihmon në reduktimin e përhapjes së patogjenëve të dëmshëm, duke promovuar një mjedis jetese më të shëndetshëm për banorët.

Nuk ka një numër të caktuar të personave të duhet të jenë të pranishëm për të kryer dezinfektimin, por numri varet nga sipërfaqet që dezinfektohen dhe preparatet që përdoren.

Preparatet që përdoren nga ne për të kryer dezinfektimin janë plotësisht të padëmshme dhe ne përdorim biocide, çfarë do të thotë që nuk ka nevojë fare që të largohen njerëzit apo kafshët nga ambienti përderisa është duke u kryer procedura.