Prishtinë, Kosovë

Suharekë, Kosovë

+383 49 300 199

+383 49 300 656

E Hënë - E Shtunë, 9:00 - 18:00

Fumigim

Fumigimi i hapësirave tuaja

Ne ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse për të zhdukur dëmtuesit dhe për të siguruar një mjedis të sigurt dhe të shëndetshëm. Fugimimi përfshin përdorimin e pesticideve të gazta dhe të padëmshme për të depërtuar dhe eliminuar dëmtuesit që fshihen në struktura, mallra ose hapësira të mbyllura.

Ne garantojmë

Eliminim total të dëmtuesve përmes metodave tona të fumigimit, të cilat janë shumë efektive në çrrënjosjen e një game të gjerë dëmtuesish, duke përfshirë insektet, brejtësit dhe dëmtuesit e produkteve.

Ekipi ynë përbëhet nga teknikë të aftë me përvojë të gjatë në teknikat e fumigimit, duke siguruar ofrimin e shërbimit të besueshëm dhe efikas.

misioni ynë

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar zgjidhje superiore fumigimi, që tejkalojnë pritshmëritë e klientëve tanë përmes respektimit të standardeve më të larta të sigurisë dhe përgjegjësisë mjedisore. Duke mbrojtur shtëpitë, bizneset dhe komunitetet kundër infektimeve nga dëmtuesit, ne kontribuojmë në mjedise jetese dhe pune më të shëndetshme dhe më të rehatshme për të gjithë.

Pyetjet më të shpeshta

Gjatë fumigimit të shtëpisë apo hapësirave tjera, prona mbyllet për të përmbajtur gazin tymues, duke siguruar depërtim maksimal dhe efektivitet në zhdukjen e dëmtuesve. eknikët e trajnuar më pas futin gazin tymosës në hapësirën e mbyllur, duke e lejuar atë të depërtojë gjatë gjithë kohës për një periudhë të caktuar, zakonisht 24-72 orë. Ky proces siguron eliminimin e plotë të dëmtuesve, duke përfshirë ata që fshihen në zona të paarritshme si boshllëqet e mureve ose hapësirat e papafingo. Pas kohës së caktuar të ekspozimit, prona ajroset plotësisht për të hequr çdo gaz të mbetur, duke e bërë atë të sigurt për rihyrje. Mund të kryhen inspektime të rregullta pasuese për të siguruar efikasitetin e trajtimit dhe për të parandaluar ri-infektimin.

Nuk ka një numër të caktuar të personave të duhet të jenë të pranishëm për të kryer fumigimin, por numri varet nga sipërfaqet dhe intensiteti i punës.

Të gjithë banorët, kafshët shtëpiake dhe artikujt ushqimorë evakuohen në mënyrë të sigurt nga ambientet përpara trajtimit për një periudhë prej 24-72 orë, në mënyrë që të shmangen dëmtimet e mundshme shëndetësore.