Prishtinë, Kosovë

Suharekë, Kosovë

+383 49 300 199

+383 49 300 656

E Hënë - E Shtunë, 9:00 - 18:00

Rreth NESH

Kush jemi ne?

Ne jemi një kompani e specializuar në kontrollin dhe eliminimin e insekteve dëmuese, e njohur për cilësinë dhe shërbimin e shkëlqyer. Ekipi ynë i përbërë nga trajtues të kualifikuar dhe të angazhuar është përgjegjës për sigurinë dhe mirëqenien e mjedisit tuaj.

Çfarë bëjmë ne?

Ne jemi specializuar në ofrimin e shërbimeve të dezinfektimit, dezinsektimit, deratizimit dhe fumigimit. Ekipi ynë i trajtuesve të përkushtuar dhe të kualifikuar përdor teknologjinë më të fundit dhe metoda efikase për identifikimin, monitorimin dhe eliminimin e insekteve.

Misioni ynë!

Misioni ynë është të ofrojmë zgjidhje cilësore dhe të përshtatshme për kontrollin dhe eliminimin e mikroorganizmave, insekteve dhe brejtësve, duke krijuar një mjedis të sigurt dhe të pastër për klientët tanë. Ne punojmë me përkushtim për të siguruar që shërbimet tona të jenë efikase, inovative dhe të përshtatshme me nevojat e ndryshme të mjedisit të cilin e trajtojmë.

Pse të zgjedhni vector pest control?

Shërbim i përsosur

Ne ofrojmë shërbime të specializuara për kontrollin dhe eliminimin e insekteve dëmtuese, dezinfektimin e hapësirave tuaja, si dhe problematikave të tjera të brejtësve në mjediset e banuara dhe ato biznesore.

Siguri maksimale

Ne kujdesemi për sigurinë maksimale të klientëve tanë, duke përdorur metoda të specializuara dhe mjete të cilat janë të sigurta për mjedisin. Përdorimi i produkteve të miratuar nga autoritetet kompetente dhe ekipi i kualifikuar, garantojnë që të gjitha shërbimet zhvillohen me rrezikshmëri minimale. Ne përdorim biocide, andaj shërbimet ofrohen pa i larguar njerëzit nga ambienti.

Teknologjia e fundit

Ne përdorim teknologjinë e fundit në fushën e shërbimeve tona. Përdorimi i sistemeve të avancuara të monitorimit dhe identifikimit të insekteve dhe brejtësve, si dhe përdorimi i produkteve më inovative, bën që trajtimi kundër dëmtuesve të jetë më i avancuar dhe efikas.

Staf i shkëlqyer

Ekipi ynë është i trajnuar në mënyrë të përsosur dhe janë të përditësuar me teknikat dhe metodat më të reja në fushën e kontrollit të dëmtuesve. Ata kanë përvojë dhe njohuri të thella për trajtimin e çdo dëmtuesi.

Bashkëpunëtorët tanë

Ju e dini më së miri punën dhe përkushtimin tonë dhe jemi të lumtur që jemi në shërbimin tuaj.