Prishtinë, Kosovë

Suharekë, Kosovë

+383 49 300 199

+383 49 300 656

E Hënë - E Shtunë, 9:00 - 18:00

Vector Pest Control

Jemi në dispozicionin tuaj kudo që jeni në Kosovë dhe kurdo që ju shprehet nevoja për marrjen e shërbimeve tona.

Përpikëria, korrektësia dhe ndjeshmëria që e kemi ndaj klientëve tanë, janë pikat kryesore që na dallojnë.

Na telefononi tani: +383 49 300 199

Ose na shkruani një mesazh